Love the

Glow

Wat is Oxi Skin

Een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties om de poriën te zuiveren en een unieke insluizing van anti-oxidanten hyaluronzuur en peptide. Dit gebeurt in & snelle pijnloze verzorging. Met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je zal stralen vanaf het moment dat je naar buiten gaat en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan.
Niet veel tijd? Geen probleem! De behandeling duurt slecht 30 tot 45 minuten! Ook voor mannen de ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat.

Voor wie?

Goed voor alle huidtypes. De oxiskin behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de conditie van de huid maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

  • Verstopte- of verwijde poriën
  • Vochtarme + vette huid
  • Elasticiteit en stevigheid
  • Verhelderde werking bij pigment- en ouderdomsvlekken
  • Anti-bacterieël
  • Huidverjonging

De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de oxiskin behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtype, in het bijzonder voor de probleemhuid.
De behandeling kan éénzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de conditie van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een oxiskin behandeling toe te passen of deze af te wisselen met andere huidverbeterende behandelingen.

Een oxiskin behandeling kan niet toegepast worden op; actieve acne, ontstekingen, zweren, couperose en rosacea.

Voor / Na