acnétherapie

Improve

Acnétherapie

Acnétherapie bestaat uit meerdere onderdelen en behandelingen, die meestal gecombineerd uitgevoerd worden. Juist deze combinaties zorgen voor een zichtbare verbetering op zowel korte als lange termijn.

  • Manuele reiniging van de huid
  • Dieptereiniging van de huid
  • Medische peelings
  • Littekentherapie met microneedling
  • adviezen m.b.t. het zelf verzorgen van de huid en eventuele littekens
  • Eventueel in combinaties met medicatie voorgeschreven door dermatoloog of huisarts

We behandelen niet alleen de symptomen, maar zoeken ook naar een oplossing om nieuwe onzuiverheden te voorkomen. Het zorgvuldig naleven van het persoonlijk advies met betrekking tot de dagelijkse verzorging van je huid zijn belangrijke onderdelen in de strijd tegen acné.

Er wordt steeds een persoonlijk behandelplan opgesteld. De eerste paar behandelingen zullen bestaan uit de Exzellence Purify behandeling. Hierbij reinigen we de huid, verwijderen we mee-eters, talgophopingen, gerstenkorrels en puistjes.
Onderhuidse mee-eters cysten en ontstekingen kunnen eventueel aangeprikt worden met een steriele naald om deze te verwijderen en te ledigen. Daarna zal een verzorgend masker aangebracht worden incl. 20min LED-Therapie. De behandeling wordt afgesloten met een huidverbeterende dagcrème en zonnebrandcrème.

Voor een optimaal resultaat zal in de volgende fase gebruik gemaakt worden van een Mesopeel behandeling. Hierbij kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met beschadigde huidcellen verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de gezonde huid weer zichtbaar wordt en straalt.

We adviseren een kuur van 5 sessies te ondergaan met een tussenpoze van twee tot vier weken per behandeling.

Voor een blijvend resultaat kan je het best per 3 maanden een Mesopeel behandeling inplannen.

Voor / Na

voor- en na foto Acne
voor- en na foto Acne
voor- en na foto Acne
voor- en na foto Acne