Laser Ontharing

Cool Skin +

Wat is Laser Ontharing

Laserontharing is vandaag een ervaren en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op een betrouwbare manier kunnen worden verwijderd. Bovendien worden de huidtextuur en kwaliteit door de laserbehandelingen verbeterd.

De Diode CoolSkin+Ice laser maakt gebruik van de SHR techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier.

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.
SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is, worden de behandelingen met de Diode Ice Laser door klanten als pijnloos beschreven. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandelt, wat kan resulteren in een pijnlijke behandeling en potentiële huidbeschadigingen. Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel, zoals gelaat, nek, oksels, benen, armen, bikini, rug en buik.

Laser/IPL ontharing is in de medisch esthetische sector één van de bekendste en meest onderzochte toepassingen. SHR is aan een opmars bezig de meest bekende technologie te worden wereldwijd. Klinisch bewezen SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt SHR vergeleken met andere laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn maar met zo min mogelijk pijn voor de klant. Waarom nog twijfelen?

Voor de behandeling

We starten steeds met een intakegesprek waarbij we het aantal behandelingen bespreken, de beharing even goed kunnen bekijken en zo te beoordelen met wat voor haar we te maken hebben. Gemiddeld hebben we 4 tot 6 behandelingen nodig met de Diode Coolskin+ Ice Laser. Vervolgens zullen we de eerste afspraak inplannen. We vragen om de haren 48 uur voor de behandeling af te scheren.

Na de behandeling

Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom de beharing goed in de gaten te houden en eventueel één keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Prijzen

De hieronder vermelde prijzen zijn de prijzen per sessie

Dames

Gelaat

Bovenlip

€ 50

Kin

€ 65

Hals

€ 70

Wangen

€ 75

Boven Lichaam

Oksels

€ 75

Armen

€ 100

Handen

€ 50

Vingers

€ 35

Tepelhof

€ 45

Navellijn buikstreek

€ 65

Onderrug

€ 150

Onder Lichaam

Bikini sliprand

€ 100

Bikini extra

€ 150

Brazilian

€ 175

Onderbenen

€ 160

Bovenbenen

€ 160

Volledige benen

€ 290

Voeten

€ 60

Promoties

Combinaties

Bovenlip + Kin

€ 75

Oksels + Bikinilijn

€ 150

Oksels + Bikini extra

€ 200

Oksels + Brazilian

€ 225

Onderbenen + Oksels

€ 210

Onderbenen + Bikinilijn

€ 235

Onderbenen + Bikini extra

€ 275

Onderbenen + Brazilian

€ 295

Volledige benen + Oksels

€ 325

Volledige benen + Bikinilijn

€ 350

Volledige benen + Bikini extra

€ 400

Volledige benen + Brazilian

€ 425

Heren

Bovenlichaam

Oren

€ 60

Hoofd

€ 175

Baard

€ 175

Nek

€ 75

Oksels

€ 110

Borst

€ 190

Buik

€ 150

Volledige rug + schouders

€ 290

OnderLichaam

Volledige benen

€ 395