Microneedling

Sterker

Wat doet Microneedling?

Microneedling, ook wel collageen inductie therapy genaamd, is de nieuwste trend in beautyland. Bij deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met miniscule naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag. Door de kleine prikjes wordt er een cocktail op basis van hyaluronzuur in de huid gesluisd, de formule dringt door tot in de diepere huidlagen waardoor de aanmaak van collageen en de huidregeneratie wordt gestimuleerd. Omdat het lichaam deze prikjes als huidbeschadiging beschouwt zal het natuurlijk herstelmechanisme van de huid in werking treden.
Het resultaat: De huid wordt sterker, soepeler, egaler van kleur en steviger.
Voorafgaand aan een behandeling wordt er een huidanalyse uitgevoerd door ons SkinIntelligence huidanalyse-apparaat.

Voor wie is Microneedling geschikt?

Microneedling is er voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren en verstevigen. Een behandeling verbetert de huidtextuur en werkt zeer goed bij:

  • (Acné)littekens
  • Grove huidstructuur
  • Rimpels / Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken

Wat mag ik verwachten na de behandeling?

Vlak na de behandeling kan de huid er rood uitzien en prikkelend aanvoelen. Dit is een normale reactie en gedurende de eerste 24u zal de roodheid dan ook sterk afnemen. De volgende dagen heeft de huid extra bescherming nodig tegen de zon en daarom smeer je best een zonnecrème met hoge SPF. Door de toegenomen celvernieuwing kan de huid droger worden en beginnen schilferen, gebruik tijdens deze periode een hydraterende crème om de huidbarrière extra te ondersteunen.

Voor / Na