lifting

Hifu

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een innovatieve, pijnloze en niet-chirurgische methode om rimpels te verminderen.
Hooggeconcentreerde ultrasone golven dringen diep in de huid door en stimuleren de productie van collageen en elastine. De thermische energie van deze ultrasone golven (65-70 graden) die compleet veilig is, werkt door in verschillende huidlagen, waardoor het weefsel strakker wordt.
Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. Deze nieuwe collagaanproteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen waardoor de huid langzaam gelift wordt en er een langdurig effect ontstaat. Na enkele maanden is de huidconditie verbeterd met een gladdere en strakkere huid tot gevolg.
Hifu is enkel in kuur vorm beschikbaar en terug te vinden onder abonnementen.

Doorsnede van een huid

Voor wie is Hifu geschikt?

HIFU is geschikt voor alle huidtypen en je kan deze behandeling op elk moment van het jaar ondergaan.De ideale behandeling voor:

  • Fronsrimpels
  • Diepe groeven rond de mond
  • Liften van de wenkbrauwen
  • Liften van verslapte huid in de hals en de bovenarmen

Wat mag ik verwachten na een Hifu behandeling

Lichte roodheid en zwelling van de huid, tintelingen en gevoeligheid bij het aanraken van de behandelde zone.
Onmiddelijk na de behandeling zie je 20% van het resultaat, zijnde een gelifte en strakkere huid, de rest volgt binnen de periode van 2 tot 6 maanden na de behandeling. Ook zal je huid er minder vlug vermoeid uitzien.
Jouw leeftijd, levenstijl en zorg voor je huid bepalen hoelang het resultaat zichtbaar is. Nu en dan een LED behandeling, die het resultaat helpt behouden is geen overbodige luxe.

Voor / Na

Prijzen

De hieronder vermelde prijzen zijn de prijzen per kuur

Hifu

Oog- of Voorhoofd zone

€ 360

Half Gelaat

€ 750

Volledig Gelaat + Hals

€ 1200